Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Δριμύτατη επίθεση της ΟΕΒΕΜ στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αρ. Μπασδάνη

Σφοδρή κόντρα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αρ. Μπασδάνη, πυροδότησε η απόφαση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας, να κατέλθει αυτόνομα στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου με επικεφαλής τον Τρ. Πλαστάρα.
Με αφορμή ραδιοφωνικές δηλώσεις του κ. Μπασδάνη, η ΟΕΒΕΜ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον καταγγέλλει για παραλήρημα και προσπάθεια καπήλευσης του έργου της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παραλήρημα σε τοπικό ραδιόφωνο από τον Πρόεδρο το Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό συνέβη λόγω της μεγάλης αποδοχής από τους επαγγελματίες της ανακοίνωσης της ΟΕΒΕΜ για αυτόνομη κάθοδο της στις εκλογές. Όμως να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Δεν μπορεί κανένας κ. Μπασδάνης να αμφισβητεί τις καταστατικές διαδικασίες της ΟΕΒΕΜ. Να του θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση είχε παρθεί από την περσινή Γενική Συνέλευση και υπάρχει στα πρακτικά. Ας το ψάξει…
Όμως δεν μπορεί σε κανένα σημείο να μηδενίσει το έργο που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία δυο χρόνια από την Ομοσπονδία. Μπουρδολογίες είναι η μοναδική έρευνα για την οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων του Νομού, που ενδιαφέρθηκαν για αυτή τόσο οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις όσο και τα Μμε από Αθήνα – Θεσσαλονίκη; (βλέπε Ναυτεμπορική)
Ή μήπως αυτή η έρευνα θα έπρεπε να γίνει από κάποιο άλλο φορέα; (βλέπε Επιμελητήριο). Τότε γιατί και άλλοι φορείς της Μαγνησίας πραγματοποιούν και αυτοί έρευνες;
Αστείο και το γεγονός ότι το Επιμελητήριο εκτελεί και τις συνδικαλιστικές υποχρεώσεις της ΟΕΒΕΜ. Του θυμίζουμε ότι με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας, πριν από δυο χρόνια, δημιουργήθηκε η πρώτη επιτροπή αγώνα με ΕΚΒ, ΑΔΕΔΥ, Εμπορικό Σύλλογο, Σύλλογο Εστίασης και Αγρότες. Ήταν τότε που για πρώτη φορά μετά από χρόνια είχε νεκρώσει όλος ο Βόλος για ολόκληρη τη μέρα. Μετά ακολούθησαν οι υπόλοιποι…….
Επειδή ξεχνάει γρήγορα του θυμίζουμε ότι στη τελευταία συγκέντρωση φορέων στο Επιμελητήριο για τα POS MONO η δικιά μας Ομοσπονδία κατάθεσε προτάσεις και μάλιστα πλήρως τεκμηριωμένες.
Η Ομοσπονδία αποτελείται από 31 ενεργά Σωματεία με 81 αντιπροσώπους και είναι το τελευταίο διάστημα από τους πιο ενεργούς φορείς τόσο σε οικονομικό, επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, και με τις δράσεις της και προτάσεις της δίνει το στίγμα της παραγωγικότητας στη Μαγνησία. Δεν δεχόμαστε λοιπόν από κανένα το μηδενισμό και την καπήλευση του έργου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ