Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαγνησίας για τη Χρυσή Αυγή



Κάθε φορά  που  πρέπει να αντιμετωπίσει τα δύσκολα, η  Χρυσή Αυγή μας θυμίζει πως δεν έχει μέλη. Πολύ τη βολεύει να μην έχει μέλη, επίσης πολύ τη βολεύει που τα μπλουζάκια της πουλιούνται πια και στα παζάρια.
 Επίσης, κάθε φορά που πρέπει να αντιμετωπίσει τα δύσκολα, καταδικάζει κάθε πράξη βίας και θυμίζει ότι διενεργεί τον πολιτικό της αγώνα στα πλαίσια του Νόμου και του Συντάγματος. Επίσης, παριστάνει και το θύμα. Κατασυκοφαντείται λέει, από το σύστημα που θέλει να την αφανίσει, και το οποίο με αθλιότητα σκηνοθετεί εναντίον της ένα έργο μυθοπλασίας.

 Τα λέει και νομίζει ότι καθάρισε. Αλλά δεν είναι έτσι.

Είναι πάγια τακτική της να διαστρεβλώνει εντελώς τα γεγονότα και μετά να παρουσιάζεται ως θύμα. Αντιγράφει και σε αυτό, πιστά τους γνήσιους ναζί, αυτούς της Γερμανίας μιας εποχής που η ανθρωπότητα θυμάται με αποτροπιασμό.


Πάγια τακτική της είναι επίσης να χτυπάει αδύναμους και ανυπεράσπιστους ανθρώπους, να επιτίθεται και μετά να παρουσιάζεται ως θύμα, μα μην αναλαμβάνει ποτέ την ευθύνη της, να ξαναγράφει την Ιστορία με το «έτσι θέλω», να παριστάνει τη φιλάνθρωπη και την αντισυστημική,  να παραποιεί την Αλήθεια, να στηρίζει το κεφάλαιο και να στέκεται απέναντι στα κινήματα, και συχνότατα μάλιστα να επιτίθεται εναντίον τους μαζί με τα ΜΑΤ. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ναζιστικό μόρφωμα. Εχει διδαχτεί την ιδεολογία του Γκαίμπελς αλλά νομίζει ότι η προπαγάνδα θα πιάνει για πάντα. Και επίσης ξέρει καλά και την προβοκάτσια. Η επίθεση στην τράπεζα Κύπρου από τα τρία μέλη της (ή μη μέλη της όπως λέει) θα μπορούσε να αποδοθεί οπουδήποτε αλλού. Και θα βόλευε πολύ το σύστημα που έκανε καραμέλα  τη θεωρία των δύο άκρων.
Η Χρυσή Αυγή κάνει κακό στους ανθρώπους. Είτε στο σώμα τους είτε στην ψυχή τους. Βιάζει το μυαλό αυτών που την παρακολουθούν, πιστεύοντας ότι κάνουν επανάσταση. Εσχάτως μάλιστα, η εγκληματική συμμορία, μαζεύει παιδάκια για να τους κάνει πλύση εγκεφάλου με ναζιστική προπαγάνδα. Διδάσκεται χρόνια τώρα από τις πρακτικές του χιτλερισμού και θέλει να τις διδάξει και στα νήπια. Με τη νομιμοποίηση που της έδωσε μερίδα του πληθυσμού, τις εφαρμόζει κι όλας. Κάνει κακό στην κοινωνία ολόκληρη, εναντίον της οποίας θα στραφεί αν της αφήσουμε πόρτες ανοιχτές. Ελλάδα και Ναζισμός είναι έννοιες αντίθετες.

Η πατριδοκαπηλία της «Χρυσής Αυγής», το ψεύτικο υποκριτικό της ενδιαφέρον για τον ελληνικό λαό, που πλήττεται από τις αντιλαϊκές πολιτικές των Μνημονίων, δεν πρέπει να παρασύρει κανένα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαγνησίας καλεί τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας να ενεργοποιηθούν μαζικά για να σταματήσουν οι χιτλερικοί την υπονόμευση της ελευθερίας όλων μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

It's actually a nice and helpful piece of information. I am glad
that you shared this useful info with us. Please keep us up to date like this.
Thanks for sharing.

Feel free to visit my page legal crack (legaldrugsforsale.com)

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ