Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Η Κύμη ένα όμορφο λιμάνι που θα ήταν το πέρας για Χαλκιδική-Σκόπελο και άλλα μέρη όχι μόνο στην Σκύρο

Μπ.Γκαρούτσος

Μπάμπης Γκαρούτσος: «Μήπως η Εύβοια είναι περιττή για την Ελλάδα»;

Μπ.Γκαρούτσος
Ο Μπάμπης Γκαρούτσος, Πτυχιούχος Διοικ. & Διαχείρισης Έργων Του Α.Τ.Ε.Ι Λάρισας, με άρθρο του εκφράζει την άποψη του για την υποβάθμιση του ΤΕΙ Χαλκίδας.

ΜΗΠΩΣ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ
Η Εύβοια είναι ένα από τα ποιο αναξιοποίητα μέρη από πλευράς πολιτείας , η μάλλον ένα σημείο που αντί να φημίζεται , για τον τουρισμό του και την άνθηση των έργων, έχει μείνει αναξιοποίητο , η μάλλον από το 1960 σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Νομός που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας , νομός που έβγαλε υπουργούς ακόμα και τουρισμού υπουργεία κατείχαν, τώρα έχει διορισμένο Ευβοιότη Γραμματέα τουρισμού, παρόλα αυτά όλοι αυτοί οι κύριοι δεν πρόσφεραν τίποτα στον τόπο.

Η Κύμη ένα όμορφο λιμάνι που θα ήταν το πέρας για Χαλκιδική-Σκόπελο και άλλα μέρη όχι μόνο στην Σκύρο Δρομολόγια όπως κάνει τώρα, έμεινε αναξιοποίητο με 0 τουρισμό λόγο και της δυσκολίας πρόσβασής σε πολλά μέρη λόγο των κακοτεχνιών του οδοστρώματος .
Λοιπόν τώρα έρχονται τόσο αισχρά-βρόμικα και κάτώ από το φορτίο συμφερόντων να υποβαθμίσουν και άλλο τον Νομό Ευβοίας, να ρίξουν και άλλο την οικονομία να πάρουν το Τ.Ε.Ι Χαλκίδας που εδρεύει στα Ψαχνά, η κατοχική Κυβέρνηση, ποτέ κανείς πολιτικός δεν πρόσφερε στην Εύβοια και τώρα έτσι απλόχερα θέλουν να αρπάξουν, δεν έχουμε υποδομές εξαιτίας όλων των Κυβερνήσεων που πέρασαν αλλά αυτό που θέλει να κάνει η τωρινή Κυβέρνηση είναι σχέδιο διάλυσης του Νομού. Αντί να ντρέπονται που έφεραν την Εύβοια το 2 μεγαλύτερο νησί σε τέτοια κατάσταση θέλουν να την διαλύσουν τελείως.
Οι Ευβοείς πρέπει να δώσουν το δικό τους μηνυμα στην βρόμική εξουσία συμφερόντων με την αποχή από κάθε χαρατσι-εκλογικό δικαίωμα , με τι θράσος αν και με το Τ.Ε.Ι γίνει πράξει η μεταφορά του οι δοσόλογοι-λαμόγια της εξουσίας οι κατά συνείδηση ασυνείδητοι λαοπλάνοι θα πατήσουν στην Εύβοια. Μήπως η Μέρκελ τους είπε ότι η Εύβοια είναι περιττή; Μήπως σαν την Κύπρο θα μας δώσουν σε άλλο κράτος η θα μας χωρίσουν από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Στα 30 χρόνια ζωής μου νομίζω ότι βλέπω θέατρό παραλόγου, με πρωταγωνιστές βουλευτές και εξουσία, η βρομιά και το θράσος τους δεν έχουν όριο, θέλουν στον πεθαμένο να πάρουν μέχρι και τα ρούχα.
Μακάρι το Τ.Ε.Ι να παραμείνει και όλοι αυτοί οι θιασάρχες αυλοκόλακες να πάρουν , από σάλιο από τον Λάο ότι τους αξίζει ούτε μια δραμίδα δεν θα σπαταλούσαμε για τέτοιες πολιτικές μαριονέτες τέτοια κουρέλιά εξουσίας.
Ότι δίνεις παίρνεις λέει ο λαός , μόνο που στη περίπτωσή μας στη Εύβοια μόνο πήραν και δεν έδωσαν τίποτα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

A whip for the horse, a bridle for the donkey,
and a rod for the again of fools.

Also visit my page ... legal drugs - www.legaldrugsforsale.com -

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ