Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Πάρε ναυτάκι αναρχικό, λοστρόμο Εξαρχειώτη... -γνήσιος απόγονος του Καραϊσκάκη- του είπε «Πάρε φόρα και κλάσε μου τ’ αρχίδια»

Σε επιστράτευση των ναυτεργατών προχώρησε η κυβέρνηση και τα ΜΑΤ περικύκλωσαν τη Βίλλα Λιμάνι Πειραιά. Η επίδοση των φύλλων πορείας ξεκίνησε αμέσως και τα ελληνικά πλοία ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στη Μέση Ανατολή –για να ενωθούν με τις συμμαχικές δυνάμεις-, ενώ η Μεσόγειος φλέγεται.
Η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει φύλλα πορείας και σε εκατοντάδες πολίτες της Αθήνας και του Πειραιά, ώστε να επιβιβαστούν στα πλοία και να...
μην ταξιδεύουν άδεια.
Οι ναυτεργάτες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία τους και καταγγέλλουν πως στα φύλλα πορείας που τους παραδόθηκαν έχει γίνει Photoshop.
Σύμφωνα με τους ναυτεργάτες, τα φύλλα πορείας έχουν τις φωτογραφίες τους στις οποίες έχει γίνει Photoshop και τους παρουσιάζουν με μώλωπες και μπλαβισμένα μάτια.
Σύμφωνα με τον υπουργό Βασανισμού του Πολίτη, Νίκο Δένδια, οι φωτογραφίες των ναυτεργατών έχουν αλλοιωθεί για να μην τους αναγνωρίσει η Γοργόνα, η αδελφή του Μεγαλέξανδρου, όταν τα ΜΑΤ θα τους τσιμεντώσουν και θα τους πετάξουν στη θάλασσα.
Οι απεργοί ναυτεργάτες φώναξαν «Ζήτω η αναρχία κουφάλες» και επιβιβάστηκαν στο πειρατικό του κάπτεν Τζίμι -που μ’ αυτό θα φύγετε κι εσείς κι είναι φορτωμένο με χασίς, οπότε είστε τυχεροί και θα την ακούσετε για τα καλά- και ετοιμάζονται να πυρπολήσουν την τουρκική ναυαρχίδα στην οποία επιβαίνουν τα ΜΑΤ που θα πάνε κατευθείαν στο βυθό και θα προκαλέσουν μόλυνση.
Εν τω μεταξύ, υπέρ της λήξης της απεργίας των ναυτεργατών είναι γνωστός εφοπλιστής -που συστήνεται ως «Την πάτησα ο ηλίθιος»- επειδή δεν μπορεί να κάνει λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφοπλιστής τηλεφώνησε στα γραφεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και απείλησε πως θα στείλει τους μπράβους του να σκοτώσουν όλους τους ναυτεργάτες και τις οικογένειές τους αλλά ένα ναυτάκι -γνήσιος απόγονος του Καραϊσκάκη- του είπε «Πάρε φόρα και κλάσε μου τ’ αρχίδια». (fact)
"Πιτσιρίκος"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

This leaves the center class to pay for the governments irresponsible antics.
The middle class is now deteriorating as a result of this.


Review my homepage ... get legal party pills

Ανώνυμος είπε...

I have learn some excellent stuff here. Certainly value
bookmarking for revisiting. I surprise how a lot attempt you put to create the sort
of magnificent informative site.

my website ... party rentals nj middlesex county

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ